Senast uppdaterad

RSS

Begagnade charkdiskar

9 Dec 2023

Begagnade Charkdiskar har vi sålt i snart 20år till alla dom största matbutikerna och till många småhandlare till saluhallar, gårdsbutiker med mera. Vill du köpa en charkdiskar kan du kontakta oss och säga vad du är ute efter så skickar vi offert på det vi har för tillfället. Både begagnade charkdiskar och nya.

Kontakta oss om du vill köpa charkdisk eller charkdiskar

Kontakta oss om vad du önskar för charkdisk så ska vi göra det bästa vi kan för att hitta det du söker. Vi försöker alltid lämna offert så snabbt vi kan.


(Lämna tom)


Om Mats Lundborg Butiksutveckling AB

Mats Lundborg Butiksutveckling AB har sålt charkdiskar sedan 2001 och har många år innan det i branchen. Vi leverar många charkdiskar varje år till allt från de största matbutikerna till den lokala gårdsbutiken.


Kontakta oss


(Lämna tom)


Charkdisk säljes

Vi har precis sålt den charkdisk vi lag upp här men är du ute efter en ny eller begagnad charkdisk så kan du bara kontakta oss och berätta så exakt som möjligt vad det är för charkdisk som önskas så skickar vi en offert med förslag så snabbt som vi bara kan. Vårt mål är att få upp stora delen av vårt sortiment på hemsidan men i och med att saker säljs så snabbt så är det tyvärr svårt att hela tiden hålla den uppdaterad men vi jobbar på att bli bättre på det hela tiden.

Även kallad delidisk

Delidisk, ny och begagnad. Vi har allt. Kontakta oss och berätta vad det är för delidisk du vill ha så skickar vi offert med förslag som vi tror passar dina önskemål. Du kan även komma och titta på vårt lager med begagnade. Kontakta oss för mer info även om det. Alla nya är med snabb leverans. Vi levererar många delidiskar varje år både till matbutiker och charkföretag. Inom kort kommer referenser. Vill du beställa något kan du ringa oss direkt.


Begagnade frysboxar

4 Dec 2023

Frysboxar har vi ett väldigt stort utbud av. Både nya och begagnade. Tanken är att vi ska lägga upp hela vårt utbud här inom kort. Ni får väldigt gärna kontakta oss gärna redan idag så kan vi skicka offert och förslag. Skriv så exakt som möjligt vad du är ute efter. Här nedan hittar du exempel på vad vi har begagnat:

Begagnade frysboxar - Exempel

Här nedan hittar du exempel på begagnade frysboxar vi inne just nu:

Exempel på begagnad frysbox med glaslock

Vi har ett stort lager med AHT frysboxar med glaslock till bra pris! Vill du köpa en eller flera är det bara maila oss eller ringa så bokar vi det åt er.

11.990kr + frakt + moms.

Frysbox med glaslock bild utan ljus

Frysbox Kyldisk gaveldisk

Frysbox Kyldisk gaveldisk led

Denna finns i lite olika mått:

Den finns i lite olika storlekar för samma pris.

 • Mått: 2500*850mm
 • Mått: 2100*850mm
 • Mått: 1850*850mm (gaveldisk)

Begagnade kylbox/frysbox med glasade sidor

16.900kr + frakt + moms.

 • Mått ca 1500/1000mm
 • 3 månader garanti
Begagnad kyl och frys glassidor Fin begagnad kyl eller frys golv

Kontakta oss för att köpa en frysbox av oss

Vill du köpa en? Kontakta oss här nedan i formuläret och säg vad du är intresserad av. Vi kommer uppdatera med fler bilder inom kort.


(Lämna tom)Exempel på Begagnade fryxboxar på vårt lager

Renovering av Frysdisk

Frysboxar
Exempel på vad våra besökare söker efter kring Begagnade Frysboxar

Nya frysboxar

Vi har ett stort utbud av nya frysboxar till väldigt bra priser och snabb leverans. Vi kommer lägga upp alla frysboxar direkt på sajten inom kort. Kontakta oss gärna redan idag och berätta så exakt som möjligt vad ni är ute efter så skickar vi offert så snabbt det bara går.

Små frysboxar

Små frysboxar har vi både nya och begagnade till mycket bra priser. Vi har ett stor lager i Stockholm men skickar självklart i hela landet. Vi säljer framförallt till ICA butiker, Hemköp och andra matbutiker men även till cafer, restauranger och liknande.

Frysbox butik

Frysbox butik är det många av våra besökare som söker efter och då har vi lagt in den här undersidan du befinner dig på nu som svar på den frågan. Så om du letar efter en frysbox till din butik så hoppas vi att du hittar den här. Det är inte jättemånga som söker på just Frysbox Butik men det är ändå så många att vi får in statistik på att våra söker på det hos oss.

Här kan du kontakta oss direkt angå frysboxar. Skriv gärna så exakt som möjligt vad ni är ute efter så skickar vi offert så snabbt vi kan. Ni kan självklart även ringa direkt om det passar er bättre.

Massa beg kyldiskar just nu

Just nu har vi väldigt stor utbud av begagnade kyldiskar. Så är du ute efter en bra och billig begagnad kyldisk så tveka inte att kontakta oss i formuläret och beskriv så utförligt som möjligt vad det är du är ute efter så kontaktar vi dig med förslag och offert på det. Vi har lager i Uppsala och Stockholm mer leverera i hela Sverige. Om du inte hittar exakt den kylen du är ute efter får du väldigt gärna ringa oss direkt och säga vad du söker. Eller maila oss för den delen. Vi svarar ofta inom 24 timmar.

BEGAGNADE FRYSBOXAR

Begagnade frysboxar har vi ett väldigt stort utbud av. Vi har över 1000 frysboxar just nu med snabb leverans. Perfekt till julskinkan eller kräftorna?

 • NYA FRYSBOXAR
 • BEGAGNADE FRYSBOXAR
 • BILLIGA FRYSBOXAR
 • SMÅ FRYSBOXAR

Begagnade butikskylar

1 Dec 2023

Begagnade butikskylar har vi flera olika modeller. Kontakta oss och berätta vad du är ute efter för typ av kyl så säger vi om vi har någon begagnade på lagret just nu. Titta gärna på våra bilder på kylar som du bland annat hittar på startsidan.

Kontakta oss angå Begagnade butikskylar

Om du vill komma i kontakt med oss om Begagnade butikskylar kan du antingen fylla i formuläret nedan, kontakta oss här eller ringa oss.


(Lämna tom)När man ska köpa en butikskyl finns det flera faktorer att tänka på för att göra det bästa valet för din butik och dina produkter. Här är några saker att överväga:

Typ av kyl: Vilken typ av kyl behöver du? Det finns olika typer av butikskylar, såsom vertikala, horisontella eller kombinerade. Vilken som passar bäst beror på vad du ska kyla.

Storlek:

Hur stor ska kylskåpet vara? Tänk på hur mycket utrymme du har i butiken och hur mycket du behöver kyla.

Energiklass:

Tänk på energiförbrukningen när du väljer en butikskyl. En kyl med hög energiklass är mer energieffektiv och kan spara pengar på lång sikt.

Kvalitet:

Köp en kyl av hög kvalitet från ett företag med gott rykte. En välbyggd kyl är mindre benägen att brytas ner eller gå sönder och kommer att vara mer pålitlig.

Pris:

Priset på en butikskyl kan variera mycket beroende på märke, modell och funktioner. Ha en budget i åtanke när du söker efter en kyl.

Genom att tänka på dessa faktorer kan du hitta en butikskyl som passar dina behov och hjälper dig att maximera försäljningen i din butik.

Begagnade kyldiskar

30 Nov 2023

Begagnade kyldiskar har vi ett väldigt står utbud av till riktigt bra priser och snabba leveranser. Vi har både premium och budget alternativ och kan hjälpta dig hitta en kyldisk som passar just er. Vi levererar framför allt kyldiskar till ICA, Hemköp och andra matbutiker men även till cafér, restauranger och liknande. Kontakt oss gärna redan idag och berätta så exakt som möjligt vad du är ute efter för kyldisk så kan vi skicka offert så snabbt som möjligt. Kom ihåg att försöka beskriva så exakt som möjligt vad du är ute efter för att snabba på svar och offert. Även uppgifter om er företag ger snabbare offert.

Vi är störst i norden inom begagnad kyla! Men vi har nästan allt annat till din butik, cafe eller restaurang utöver det också.

Vi har snabba leveranser till skillnad mot om du beställer nytt! Vi har stort lager där vi snabbt kan skicka dig det du behöver!

Här ser du bild från vårt lager. Du hittar fler längre ner.


Exempel på Begagnade kyldiskar

Här kan du se exempel på begagnade kyldiskar:

Begagnade frysdiskar och kyldiskar AHT

Vi har många AHT frysdiskar och kyldiskar inne just nu! Boka din eller dina redan idag genom att kontakta oss och säga att det är en AHT för 11.990kr + frakt + moms som du är ute efter. För att snabba på svar från oss så skriver du ditt företag som ska köpa den också.

11.990kr + frakt + moms.

Frysbox med glaslock bild utan ljus

Frysbox Kyldisk gaveldisk

Frysbox Kyldisk gaveldisk led

Finns i lite olika mått:

 • Mått: 2500*850mm
 • Mått: 2100*850mm
 • Mått: 1850*850mm (gaveldisk)

Begagnade kylbox/frysbox med glasade sidor

16.900kr + frakt + moms.

 • Mått ca 1500/1000mm
 • 3 månader garanti
Begagnad kyl och frys glassidor Fin begagnad kyl eller frys golv

Bordskyl med hyllor bak och påkörningsskydd

Just nu har vi några väldigt fina bordskylar av märket Arneg

15.000kr + frakt + moms.

 • 3 månader garanti

Golvkyl på hjul

15.000kr + frakt + moms.

Golvdisk kyldisk ett kyldisk två bordskyl

Exempel på begagnad väggkyl

13.950kr + frakt + moms.

 • Norpe Norcon
 • Garanti 3 månader
 • Plug-in-disk
 • 3 hyllor + botten

Mått:

Här är måtten på exempelkylen ovan.

 • Hylldjup: 29,34,39cm och botten 46cm
 • Bredd: 900mm
 • Höjd: 1300cm
 • Djup: 650mm

Bilder på vårt lager me kyldiskar

Renovering av Frysdisk

Kyldiskar


Kontakta oss nedan om du vill köpa någon av våra begagnade kyldiskar

Vill du köpa någon av de begagnade kyldiskarna vi lagt upp här eller om du vill fråga om någon annan typ så kan du enkelt kontakta oss i formuläret nedan eller ringa oss. Var noga med att lämna ert telefonnummer och företagsuppgifter. Skriv gärna så exakt som möjligt vad ni är ute efter så vi kan skicka en offert så snabbt vi bara kan.


(Lämna tom)


Meny Begagnade kyldiskar

 • Begagnade frysdiskar och kyldiskar AHT
 • Exempel på begagnad väggkyl

Så beställer du en kyldisk av oss

Om du är ute efter en begagnad kyl så är det bara maila eller ringa oss och berätta vad du är ute efter. Vi har ett stort lager med kyldiskar, frysboxar, drickakylar och allt annat som du kan ha i en butik vad gäller kyla.

Om Mats Lundborg Butiksutveckling AB

Mats Lundborg Butiksutveckling AB äger och driver Butiksinredningar.net och vi har funnits ända sedan 2001 och har över 30 års erfarenhet i branschen. Vi har allt till butik, cafe, lager och restaurang. Hos oss får ni riktigt bra priser på både nytt och begagnat.


Här sammanfattar vi vad våra besökare söker efter kring kyldiskar

Våra besökare söker efter väldigt många olika saker kring just begagnade kyldiskar och därför har vi valt att sammanfatta några av de vanligaste sökningarna här.

Vi startar Kyldiskar.se

Mats Lundborg Butiksutveckling AB kommer lägga om sin närvaro på nätet en aning i framtiden och vi börjar med att lansera Kyldiskar.se som kommer vara vår största satsning hittills. Vi kommer lägga över allt nytt inom kyla där och lägga allt det övriga här på Butiksinredningar.net. Så begagnade kyldiskar kommer du även i fortsättningen kunna hitta här. Kyldiskar.se kommer vara en e-butik där du kommer kunna köpa allt online på nätet direkt.

Vi ska ha så mycket information och bilder att du kommer kunna fatta ditt beslut direkt vid skärmen och sedan få den levererad till dig genom några knapptryck. Allt kommer skötas med Klarna så du som kund ska känna dig så tryck som möjligt. Så allt om betalningen tas alltså med Klarna och inte oss. Vi säljer nämligen fakturorna direkt till dom. Det för vi för att effektivisera vårt arbete och på så sätt kunna ha ännu bättre priser till dig som kund. Läs föresten gärna den här artikeln i UNT om hur du kan minska svinnet med kallare kyldiskar.

Vi har även nya kyldiskar men inte här

Vi kommer vi lägga om planerna lite för hur vi kommer sälja butiksinredning på nätet. Vi kommer lägga över alla ny kyla till Kyldiskar.se där du kommer kunna beställa allt direkt online. Sedan kommer vi lägga över allt begagnat till sidan du befinner dig på nu. Butiksinredningar.net det vill säga. Och vill du ha ny butiksinredning så är det Butiksutveckling.se som gäller istället. Den sajten som kommer få mest tid är Kyldiskar.se som är våran stora satsning. Titta gärna in oss på Allabolag.se.

Kyldiskar till ICA Butiker

Äger du en ICA butik och behöver en ny eller begagnad kyldisk? Vi har levererat kyldiskar till ICA butiker sedan starten 2001 och du hittar fler av dessa under våra referenser. Du kontaktar oss snabbt genom telefon eller kontaktformuläret och berättar vad du är ute efter så skickar vi offert så snabbt vi kan.

Plugin-kyldiskar

Vi säljer väldigt många plugin-kyldiskar med snabb leverans. Kontakta oss så berättar vi mer. Vi säljer som sagt kyldiskar till butik, cafe och restaurang. Vi har helt enkelt allt inom kyla vad du än ska ha den till.

Just nu väldigt många frysdiskar och kyldiskar inne

Just nu har vi väldigt många begagnade frysdiskar och kyldiskar inne. Vi kommer inomkort dessutom ladda upp många av modellerna här på sajten. Du kommer kunna hitta dom på förstasidan och under frysdiskar, frysboxar och kyldiskar. Vi kommer dessutom inom kort bygga om sajten helt och lägga upp begagnad butiksinredning varje vecka.

Köp nya kyldiskar av oss

Som du kanske vet så har vi separerat våra kyldiskar på två sajter. En med nya och en med begagnad. Och den du befinner dig på ny är den med begagnade. Men då marknaden med begagnade blir mindre och mindre så minskar vi på det för varje år och ligger nu mera bara på 10% begagnade av våran totala omsättning. Så då har vi skapat en sajt med bara nya istället för att ha både begagnade och nya på samma. Det vi gjort är att skapa en sida där du ska kunna se vad vi har att erbjuda dig på framsidan. Titta där och se om du vill ha något av detta.

Begagnad kyldisk

Begagnad kyldisk kan vara ett bra alternativ om man vill hålla nere kostnaderna. Vi har lager i både Stockholm och Uppsala med begagnade kyldiskar men levererar i hela Sverige. Kontakta gärna oss redan idag och berätta vad du är ute efter så skickar vi förslag och pris så snabbt vi kan.

Begagnad plug-in kyldisk

Är du ut efter en begagnad plug-in kyldisk? Just nu har vi väldigt många begagnade på lager för direkt leverans. Kontakta oss gärna redan idag och berätta vad du är ut efter så skickar vi förslag och offert så snabbt vi kan. Du kan även titta in startsidan på Butiksinredningar.net samt kyldiskar för mer info. Du kan även ringa oss som sagt och du hittar våra telefonnummer i menyn från varje sida. Ring gärna och säg vad du söker.

Leasing av kyldiskar

Leasing på kyldiskar kan vi ordna om så önskas. Kontakta oss och berätta vad ni är intresserade av så skickar vi förslag och offert på det så snabbt vi bara kan. Vi kommer inom kort att uppdatera med mer info här på vid hemsida med fler bilder och exempel på finansiering. Målet är att det mesta ska gå att hitta på våran hemsida här.

KYLDISKAR I STOCKHOLM, UPPSALA, GÖTEBORG, MALMÖ OCH HELA SVERIGE

Vi levererar kyldiskar till hela Sverige. Vi har vårt lager i Stockholm men levererar självklart till Uppsala, Göteborg, Malmö, Gävle, Sundsvall och hela resten av Sverige.

Kyldiskar butik?

Vi säljer väldigt många kyldiskar till butiker så som ICA, Hemköp osv men har även ett stort utbud med kyldiskar till Cafe. Kontakta oss och berätta vad du är ute efter så skickar vi offert så snabbt vi kan. Restaurangutrustning säljer vi en hel del och har gjort ända sen 2001. Är du ute efter restaurangutrustning är det bara kontakta oss och berätta vad du är ute efter. Vi skickar ofta offert inom bara någon dag.

Begagnade kyldiskar till cafe

Vi har just nu väldigt många begagnade kyldiskar till cafe. Är du ute efter en får du väldigt gärna kontakta oss redan idag och berätta mer exakt vad det är du är ute efter så kan vi skicka offert så snabbt vi bara kan. Begagnade kyldiskar är vi över 200 stycken. Vi kommer inom kort ladda upp olika typer av modeller vi har här men så länge får ni gärna kontakta oss om vad det är ni är ute efter så skickar vi förslag och offert så snabbt vi kan.

Kyl till butik

Är du ute efter en kyl till butik? Då har du kommit RÄTT. Vi har ett stort utbud av både begagnade och nya kyldiskar och vår mål är att få upp samtliga här på sajten. Dock går säljs kylarna ofta lite snabbare än vad vi är på att lägga upp dom. Så är du ute efter en kyl och inte hittar det du önskar här på sajten så hör gärna av dig så skickar vi offert och förslag på det du önskar.

Kyldiskar till salu i Stockholm - Köp av oss!

Är du ute efter en kyldisk i Stockholm? Vi har ett stort lager med begagnade kyldiskar i Stockholm. Vill du ha offert på önskad kyldisk eller komma och titta så kan du kontakta oss i forumulåret nedan eller direkt på 070-6666552. Vi har självklart även nya kylar. Säg vad du vill ha så lovar vi göra vårt bästa för att ta fram exakt det - och till väldigt bra pris.

Kyldiskar till salu i Göteborg - Köp av oss!

Vi har vårt lager i Stockholm med levererar i hela Sverige och väldigt mycket till just Göteborg. Så är du ute efter en kyldisk så kontakta oss gärna redan idag och berätta vad du är ute efter så skickar vi förslag och offert så snabbt som möjligt. Vi har både nya och begagnade till mycket bra priset och med snabb leverans. Vi har precis försökt lägga till alla våra begagnade och nya kyldiskar så titta gärna in i menyn.

Frysbox med glaslock

29 Nov 2023

Frysbox med glaslock har vi många just nu och levererar med garanti där vi gått igenom samtliga. Är du intresserad av att köpa en eller flera så är det bara kontakta oss på telefon eller mail. Vi skickar dom från Rosersberg utan för Stockholm till hela Sverige. I vissa fall kan det gå att komma för avhämtning om så önskas.

Frysboxar med glaslock - Pris

11.990kr + frakt + moms.

Begagnade Frysboxar med glaslock

Vi har AHT frysboxar med måtten 2500/850 mm. Skjutlock, avdelare och belysning. Just nu har vi dom för 11.990kr + frakt + moms.. Dom tar som sagt ofta slut väldigt snabbt så passa på nu om det är fina AHT frysboxar du är ute efter.

Frysbox med glaslock bild utan ljus

Frysbox Kyldisk gaveldisk

Frysbox Kyldisk gaveldisk led

Finns i lite olika mått:

 • Mått: 2500*850mm
 • Mått: 2100*850mm
 • Mått: 1850*850mm (gaveldisk)


Kontakta oss nedan för att köpa Frysboxar med glaslock

Här kan du enkelt kontakta oss om du är intresserad av att köpa en frysbox med lock. För att snabba på affären så kan du skriva vilken företag som ska köpa frysboxen eller frysboxarna och vart den eller de ska levereras.


(Lämna tom)

Se till att uppge så mycket info som möjligt så får du snabbare svar och ev snabbare affär.Varför är frysboxar med glaslock bra?

Bättre isolering. Frysar med lock är vanligtvis bättre isolerade än andra typer av frysar. Locket hjälper till att hålla kylan inuti frysutrymmet och hindrar varm luft från att tränga in, vilket minskar energiförbrukningen och håller maten kallare längre.

Begagnad glassfrys

29 Nov 2023

Begagnad glassfrys? Här du ute efter det? Då har du kommit rätt! Välkommen till vår sida dedikerad till begagnade glassfrysar! Om du söker efter högkvalitativa, pålitliga och prisvärda glassboxar eller glassfrysar för ditt företag har du kommit till rätt ställe.

Kontakta oss om Begagnad glassfrys

Om du är ute efter en begagnad glassfrys kan du fylla i formuläret här nedan med vad du är ute efter så återkommer vi med bilder och priser.


(Lämna tom)


Fortsättning Begagnad glassfrys

Vi erbjuder ett ständigt växande sortiment av begagnade glassboxar och glassfrysar i olika storlekar, märken och modeller, vilket gör det lätt för dig att hitta det perfekta alternativet som passar dina specifika behov. Våra begagnade glassboxar och glasskylar har alla genomgått noggranna kvalitetskontroller.

Varje glassbox vi säljer här kommer med en så detaljerad beskrivning som möjligt, inklusive märke, modell, dimensioner och kapacitet, för att du ska få all information du behöver för att fatta det bästa beslutet. Dessutom försöker vi lägga upp så mycket bilder och tillgängliga dokumentationer som möjligt så att du kan se vad du köper.

Att köpa begagnade glassboxar och glassfrysar är inte bara bra för din plånbok, utan också ett utmärkt sätt att bidra till en mer hållbar planet genom att återanvända och maximera livslängden på redan tillverkade produkter.

Var inte rädd att ta kontakt med oss om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp. Vårt team är alltid redo att hjälpa till och se till att du är nöjd med ditt köp. Titta igenom vårt nuvarande sortiment här och hitta din perfekta glassbox eller glassfrys idag! Har vi inte hinnit lägga upp det du söker kan du kontakta oss och säga vad du är ute efter så kan vi titta om vi har det på lager och kan skicka dig info och pris.

Kylmonter - Begagnade

25 Nov 2023

Kylmonter har vi både nya och begagnade till väldigt bra priset. Kontakta oss gärna direkt på telefon eller mail och säg vad det är för kylmonter du är ute efter så skickar vi offert med förslag på vad vi har att erbjuda dig. Vi kan skicka bilder och info om samtliga inom några dagar. Så hör av dig så fixar vi det förhoppningvis. Kontakta oss som sagt för mer info.


Bordskyl med hyllor bak och påkörningsskydd

15.000kr + frakt + moms.

Just nu har vi några väldigt fina bordskylar av märket Arneg


Exempel på begagnad kylmonter - Norpe Norcon

13.950kr + frakt och moms.

MÄRKE: Norpe Norcon
TYP: Plug-in disk
ÖVRIG INFO:
3 hyllor + botten
MÅTT:
Hylldjup: 29,34,39cm och botten 46cm
Bredd: 900mm
Höjd: 1300cm
DJUP 650mm
GARANTI: 3 månader


Exempel på begagnad kylmonter - JBG2

31.900kr + frakt och moms.

Begagnad väggkyl

Här har vi exempel på begagnad kylmonter JBG2. 3 mån garanti.

Mått på exempel kylmonter - Kyl 2

Måtten är cirka mått.

 • Bredd: ca 1350
 • Djup: 730
 • Höjd: 1950

Kontakta oss för att köpa en kylmontrar

Kontakta oss för att köpa en kylmontrar. Vi har både begangade och nya. Vi försöker lägga upp exempel på våra kylmontrar här på sidan och då är det vårt utbud av begagnade. Om du söker en ny kan du antingen ringa eller maila oss och berätta vad du är ute efter så tar vi fram en offert.


(Lämna tom)Vi säljer begagnade kylmontrar till mycket bra pris

Är du ute efter att köpa en Kylmonter och gärna vill köpa den begagnad kan du kontakta oss så skickar vi dig en offert på vad det skulle kosta dig.

Vi har mer än bara kylmontrar

Vi har inte bara kylmontrar utan allt du kan tänka dig inom kyla till butiker, cafe och restaurang.

Begagnade exponeringskylar

23 Nov 2023

Vi har många nya och begagnade exponeringskylar. Kontakta oss och berätta vad du är ute efter så skickar vi offert så fort vi kan. Vi har även allt annat inom kyla till butik och restaurang. Om du vill beställa så berätta gärna så exakt som möjligt vad du är ute efter.

Exempel på begagnade exponeringskylar


Bordskyl med hyllor bak och påkörningsskydd

15.000kr + frakt + moms.

Just nu har vi några väldigt fina bordskylar av märket Arneg


Golvkyl på hjul

15.000kr + frakt + moms.

Golvdisk kyldisk ett kyldisk två bordskyl

Norpe Norcon väggkylar

13.950kr + frakt och moms.

MÄRKE: Norpe Norcon
TYP: Plug-in disk
ÖVRIG INFO:
3 hyllor + botten
MÅTT:
Hylldjup: 29,34,39cm och botten 46cm
Bredd: 900mm
Höjd: 1300cm
DJUP 650mm
GARANTI: 3 månader


Exponeringskyl JBG2

31.900kr + frakt och moms.

Här har vi exempel på begagnad exponeringskyl JBG2. 3 mån garanti.

Mått på exempel exponeringskyl - JBG2

Måtten är cirka mått.

 • Bredd: ca 1350
 • Djup: 730
 • Höjd: 1950

Begagnad väggkyl


Begagnade kylbox/frysbox med glasade sidor

16.900kr + frakt + moms.

 • Mått ca 1500/1000mm
 • 3 månader garanti
Begagnad kyl och frys glassidor Fin begagnad kyl eller frys golv

Kontakta oss nedan för att köpa Begagnade Exponeringskylar

Om du vill köpa Begagnade Exponeringskylar av oss så kan du fylla i formuläret nedan. Var så tydligt som möjligt så snabbar det på vårt svar. Vilket företag representerar du. Vad vill du köpa. Vart vill du ha det fraktat. Och att det är en Exponeringskyl du är ute efter då vi inte ser vilken sida du skickar från i formuläret tyvärr.


(Lämna tom)


Glöm inte uppge vilken företag som vill köpa exponeringskyl. Det snabbar på affären och svaret.


Om Mats Lundborg Butiksutveckling AB och våra Exponeringskylar

Mats Lundborg Butiksutveckling AB har sålt exponeringskylar ända sedan 2001 och har många år i branchen innan det. Vi har sålt Exponeringskylar till sveriges största matbutiker ner till minsta lilla cafe och gårdsbutik. Vi är ett familjerföretag som i två decennier sålt nya och begagnade exponeringskylar.

Mer om Exponeringskylar

Du kan hitta fler kylar i menyn. Där kan du klicka dig vidare till hela vårt sortiment av begagnade kylar just nu.

Vill du köpa en nya eller begagnad exponeringskyl så kan du kontakta oss på telefon eller mail för att få en offert. Vi lägger upp så mycket av vårt begagnade sortiment av exponeringskylar som vi hinner. Men vi har ofta mycket mer på lager än vi hinner visa här.

Kyldiskar till Cafe

22 Nov 2023

Kyldiskar till Cafe har vi väldigt många just nu. Vi har över 200 begagnade kyldiskar i olika storlekar och märken så kontakta oss gärna redan idag via mail eller telefon och berätta vad ni söker så skickar vi förslag och offert så fort vi bara kan. Vi vill göra det enkelt att köpa butiksinredning.

Exempel på Kyldiskar till cafe


Bordskyl med hyllor bak och påkörningsskydd

15.000kr + frakt + moms.

Just nu har vi några väldigt fina bordskylar av märket Arneg


Begagnade Norpe Norcon

13.950kr + frakt + moms.

MÄRKE: Norpe Norcon
TYP: Plug-in disk
ÖVRIG INFO:
3 hyllor + botten
MÅTT:
Hylldjup: 29,34,39cm och botten 46cm
Bredd: 900mm
Höjd: 1300cm
DJUP 650mm
GARANTI: 3 månader


Kontakta oss för att köpa en Kyldisk till cafe

Vill du köpa en begagnad kyldisk till ett cafe kan du fylla i formuläret nedan. Uppe så mycket information som möjligt om ditt företag och vad du vill köpa så går det snabbare att svara. Du kan även ringa oss och du hittar kontaktuppgifter under Kontakta oss.


(Lämna tom)Vi har även fler alternativ till dig som vill ha en kyldisk till cafe

Vi hinner som sagt inte lägga ut hela vårt sortiment här så om du saknar något så kontakta oss om vad det är du är ute efter.


Begagnade frysdiskar 2023

21 Nov 2023

Begagnade frysdiskar och frysboxar till mycket bra priser hittar du här. Här lägger vi upp frysdiskar och frysboxar som vi har på lager begagnade och som passar butik, cafe och liknade.

Begagnade frysdiskar AHT

Just nu har begagnade frysdiskar AHT inne på lager. Dom brukar gå snabbt åt så vill du köpa en eller flera gäller det att passa på just nu. Kontakta oss för att beställa dina.

11.990kr + frakt + moms.

Frysbox med glaslock bild utan ljus

Frysbox Kyldisk gaveldisk

Frysbox Kyldisk gaveldisk led

Finns i lite olika mått:

 • Mått: 2500*850mm
 • Mått: 2100*850mm
 • Mått: 1850*850mm (gaveldisk)

Begagnade kylbox/frysbox med glasade sidor

16.900kr + frakt + moms.

 • Mått ca 1500/1000mm
 • 3 månader garanti
Begagnad kyl och frys glassidor Fin begagnad kyl eller frys golv


Kontakta oss angå Begagnade frysdiskar

Här kan du kontakta oss angå en Begagnade frysdiskar. Glöm inte skriva att det är just en frysdisk du är ute efter. Gärna med så många detaljer som möjligt så vi kan ta fram en offert som är så exakt som möjligt redan från början.


(Lämna tom)


Bilder från vårt lager med begagnade frysdiskar

Här ser du bilder från vårt stora lager med begagnade frysdiskar.

Frysbox

Renovering av Frysdisk


Köp Billiga frysboxar av oss

Billiga frysboxar har vi väldigt många av just nu. Både nya och begagnade. Vi har även 1000 begagnade frysdiskar till mycket bra priser och med väldigt snabb leverans. Du kan ta och titta under frysboxar för att läsa mer. Där kommer vi inom kort lista både nya och begagnade frysboxar.

Om sidan Begagnade frysdiskar

Här under Begagnade frysdiskar lägger vi upp begagnade frysdiskar som vi får in och där vi ofta har fler än en. Detta eftersom de ofta säljs snabbt och då behöver vi ändra bilderna för ofta.

Begagnade väggkylar

19 Nov 2023

Begagnade väggkylar har vi många och här kan du se exempel på vad vi har att erbjuda. Vi lägger upp vårt utbud så fort vi kan men prioriterar att lägga upp väggkylar som vi har flera av. Är du ute efter någon annan typ av väggkyl kan du kontakta oss så ska vi se vad vi kan ta fram åt dig.

Exempel på begagnad väggkyl - Kyl 1

13.950kr + frakt och moms.

Här har vi exempel på en mindre väggkyl av märket Norpe Norcon.

MÄRKE: Norpe Norcon
TYP: Plug-in disk
ÖVRIG INFO:
3 hyllor + botten
MÅTT:
Hylldjup: 29,34,39cm och botten 46cm
Bredd: 900mm
Höjd: 1300cm
DJUP 650mm
GARANTI: 3 månader


Exempel på begagnad väggkyl - Kyl 2

31.900kr + frakt och moms.

Här har vi exempel på begagnade väggkylar JBG2. 3 mån garanti.

Begagnad väggkyl

Mått på exempel väggkyl - Kyl 2

Måtten är cirka mått.

 • Bredd: ca 1350
 • Djup: 730
 • Höjd: 1950

Kontakta oss angå Begagnade väggkylar

Här kan du enkelt kontakta oss om du vill köpa en eller flera Begagnade väggkylar. Glöm inte uppge så mycket om ditt företag som möjligt. Även vad det är för väggkyl du önskar köpa eller få mer info om.


(Lämna tom)Hittade du inte en väggkyl som passade?

Om du inte hittade en väggkyl som passade så kan du höra av dig till oss ändå så kan vi skicka förslag på fler. Vi har några som vi har ett fåtal av och som vi därför inte lägger upp här. Vi har även nya till bra pris om det skulle passa bättre. Hoppas vi hörs!

Titta gärna vårt övriga sortiment av kyla också

Titta gärna genom vårt övriga sortiment av kyla. Du kan börja på startsidan för att se vad vi har att erbjuda just nu.

Begagnade kylskåp med glasdörr

13 Nov 2023

Begagnade kylskåp med glasdörr är populära att både köpa nya och begagnade och här lägger vi upp vårt begagnade sortiment av just kylskåp till butik som har en glassdörr. Om du inte hittar det du ska så har vi även nya kylskåp med glassdörrar till mycket bra priser. Om du vill se sortimentet av dom nya så är det bara maila oss så kan vi maila över en offert. Skriv gärna vad du företräder för företag också för att snabba på vårt svar.

Nya kylskåp med glasdörr på lager just nu

8.900kr + frakt + moms.

 • Bredd: 60cm

Ny drickakyl ett

Drickakyl ny två


Kontakta oss angå kylskåp med glasdörr

Kontakta oss angå Kylskåp med glasdörr här nedan. Du kan välja mellan att ringa oss eller fylla i formuläret nedan. För att snabba på vårt svar så är det bra om du uppger så mycket som möjligt om företag du företräder och vad exakt det är du är ute efter.


(Lämna tom)

Om Mats Lundborg Butiksutveckling AB

Mats Lundborg Butiksutveckling AB är ett familjeföretag som startade år 2001. Så med över 20år i branchen så kan vi idag erbjuda ett enormt utbud av både begagnade och nya kylar. Vi är förmodligen störst i Sverige på begagnade kylar.

Kontakta oss


(Lämna tom)

Vi har många begagnade kylskåp till butik

Om du är ute efter begagnade kylskåp till butik eller likande så har du kommit rätt. Vi har i skrivande stund väldigt många begagnade kylskåp på lager med direkt leverans. Kontakta oss och säg vad för typ av kylskåp du är ute efter.

Begagnade fiskdiskar

8 Nov 2023

Begagnade fiskdiskar får vi in med jämna mellanrum så om du är ute efter en så kan du bara höra av dig så kan vi säga vad vi har inne för tillfället. Vi försöker alltid lägga upp våra fiskdiskar som kommer in begagnade här men ibland hinner vi helt enkelt inte eftersom vi säljer dom så fort. Vill du köpa en begagnad disk för fisk så är det bara mail eller ringa oss direkt. Du kan även köpa en ny fiskdisk av oss. Inte sällan till ungefär samma pris beornde på vad vi har för begagnat inne.

Kontakta oss angå våra begagnade fiskdiskar

Om du vill köpa en begagnad fiskdisk av oss kan du kontakta oss här via mail eller telefon. Du hittar även kontaktuppgifter till höger på varje sida här på sajten. Om du besöker oss från en dator det vill säga. Du kan även fylla i formuläret nedan. Uppge så mycket om ditt företag som möjligt samt vad du är ute efter så kan vi svara dig snabbare.


(Lämna tom)Vårt utbud relaterat till fiskdiskar

Här följer en sammanfattning av några kyldiskar som våra kunder som köpt fiskdiskar även köpt:

Väggkylar

Väggkyl är något allt från de största matbutikerna ner till minsta tobaksaffären har och därför är det väldigt många som köper väggkylar av oss. Du hittar våra begagnade väggkylar under begagnade väggkylar. Om du inte hittar det du söker kan du ändå prova kontakta oss så kan vi se om vi kan hjälpa dig.

Begagnade skurmaskiner

7 Nov 2023

Begagnade skurmaskiner kan vi då och då erbjuda. Är du ute efter att köpa en skurmaskin till ditt företag eller liknande och vill se om vi har någon begagnad inne för tillfället så är det bara kontakta oss.

Bilder på begagnade skurmaskiner

Här nedanför kan du se exempel på hur vårt lager med begagnade skurmaskiner kan se ut. Maila oss eller fyll i formuläret nedan så skickar vi bilder och priser.

Exempel på begagnade skurmaskiner

Här kan du se exempel på begagnade skurmaskiner.

Begagnade skurmaskiner

Skurmaskiner

Kontakta oss angående Skurmaskin begagnad

Om du höra efter om vi har någon skurmaskin begagnad inne på lager kan du fyll i formuläret nedan eller ringa oss direkt.


(Lämna tom)


Begagnade drickakylar

7 Nov 2023

Begagnade drickakylar har vi på lager även om vi ofta rekommenderar att man köper en ny då prisskillnaden inte är så stor och allt är bättre med en ny. Men vill man ändå köpa en begagnad så har vi ofta sådana på lager. Vill du däremot köp en ny så kan du göra det på våran sajt med nya drickakylar. Annars har vi exempel på begagnade här nedan med prisuppgifter. Dessa kan dock skilja en del mellan olika kylar så kontakta oss för pris och bilder.

Nya drickakylar på lager just nu

8.900kr + frakt + moms.

 • Bredd: 60cm

Ny drickakyl ett

Drickakyl ny två

Vill du köpa en sån här drickakyl så är det bara fylla i formuläret nedan eller ringa oss direkt. Frakt skiljer sig en del beroende på vart i landet den ska levereras så kontakta oss för att få veta frakten.


Kontakta oss angå drickakyl

Här kan du kontakta oss angå en drickakyl. Glöm inte skriva att det är just en drickakyl du är ute efter. Gärna med så många detaljer som möjligt så vi kan ta fram en offert som är så exakt som möjligt redan från början. Så även vilket företag som ska köpa dryckeskylen.


(Lämna tom)
Här ser du vad våra kunder söker på kring begagnade drickakylar:

Här har vi samlat vanliga sökningar hos våra kunder vad gäller just begagnad drickakyl:

Billiga Drickakylar

Drickakylar har vi både nya och begagnade. Kontakta oss gärna redan idag och berätta vad ni är ute efter för drickakyl så skickar vi offert så snabbt vi kan.

Sätt timer på din drickakyl och spara pengar och på miljön

Eftersom drickor sällan blir dåliga av att inte står i kyla hela tiden kan du spara mycket pengar på att ha timer på din drickakyl. Du kan stänga av drickakylarna när butiken är stängd och sätta igång dom igen lagom till drickan måste vara kyld igen.

Köp drickakyl av oss till bra pris

Är du ute efter en drickakyl? Under drickakyl kan du hitta mer info om vad vi har dör drickakylar att erbjuda just nu. Vi uppdaterar löpande med nya kylar. Där kan du även klicka dig vidare till flera olika kylar.

Dryckeskyl butik

Ute efter dryckeskyl till butik? Vi har ett stort lager med massor av nya och begagnade kyldiskar. Kontakta oss gärna redan idag och berätta vad ni är ute efter så skickar vi en offert med förslag så snabbt vi bara kan. Vi har sålt dryckeskylar till butiker sedan år 2000 och har således 14års erfarnehet av det. Vi har väldigt koncurrenskraftiga priser som verkligen tål att jämföras. Vill du köpa nya kylar så kan du titta in startsidan. Där lägger vi upp mer info om detta.

Begagnad eller ny drickakyl

Är du ute efter en ny eller begagnad drickakyl? Vi har båda två. Men heter det verkligen drickakyl? Nej egentligen inte men dem flesta kallar det ändå för det och då gör vi det också för att man ska kunna söka lättare efter vårt sortiment hos google och så vidare. Kontakta oss gärna redan idag och säg vad du är ute efter för drickakyl så skickar vi offert så snabbt som vi bara kan.

Heter det drickakyl eller dryckeskyl?

Vi skulle säga att det heter dryckeskyl och inte drickakyl men det är många av våra kunder som kallar det för just drickakyl så för att alla ska hitta rätt så snabbt som möjligt så har vi döpt sidan till det.

Så vi är väl medvetna om att det egentliga namnet är dryckeskyl men eftersom det är betydligt fler av våra kunder som kallar det för just drickakyl så gör vi det med för att så många som möjligt ska hitta rätt som sagt. Vi får nämligen en del mail om detta.

Begagnade drickakylar

Just nu har vi väldigt många begagnade drickakylar inne! Så är du ute efter en drickakyl så hör av dig till oss redan idag genom mail eller telefon och berätta så exakt som möjligt vad du är ute efter. Vi har över 500 kyldiskar och frysboxar och väldigt mycket annan inom kyla. Vi har även alla annat du behöver till din butik eller liknande.

← Äldre inlägg