Frysbox med glaslock

Frysbox med glaslock har vi många just nu och levererar med garanti där vi gått igenom samtliga. Är du intresserad av att köpa en eller flera så är det bara kontakta oss på telefon eller mail. Vi skickar dom från Rosersberg utan för Stockholm till hela Sverige. I vissa fall kan det gå att komma för avhämtning om så önskas.

Frysboxar med glaslock - Pris

11.990kr + frakt + moms.

Begagnade Frysboxar med glaslock

Vi har AHT frysboxar med måtten 2500/850 mm. Skjutlock, avdelare och belysning. Just nu har vi dom för 11.990kr + frakt + moms.. Dom tar som sagt ofta slut väldigt snabbt så passa på nu om det är fina AHT frysboxar du är ute efter.

Frysbox med glaslock bild utan ljus

Frysbox Kyldisk gaveldisk

Frysbox Kyldisk gaveldisk led

Finns i lite olika mått:

  • Mått: 2500*850mm
  • Mått: 2100*850mm
  • Mått: 1850*850mm (gaveldisk)


Kontakta oss nedan för att köpa Frysboxar med glaslock

Här kan du enkelt kontakta oss om du är intresserad av att köpa en frysbox med lock. För att snabba på affären så kan du skriva vilken företag som ska köpa frysboxen eller frysboxarna och vart den eller de ska levereras.


(Lämna tom)

Se till att uppge så mycket info som möjligt så får du snabbare svar och ev snabbare affär.Varför är frysboxar med glaslock bra?

Bättre isolering. Frysar med lock är vanligtvis bättre isolerade än andra typer av frysar. Locket hjälper till att hålla kylan inuti frysutrymmet och hindrar varm luft från att tränga in, vilket minskar energiförbrukningen och håller maten kallare längre.

29 Nov 2023