Begagnade frysboxar

Frysboxar har vi ett väldigt stort utbud av. Både nya och begagnade. Tanken är att vi ska lägga upp hela vårt utbud här inom kort. Ni får väldigt gärna kontakta oss gärna redan idag så kan vi skicka offert och förslag. Skriv så exakt som möjligt vad du är ute efter.

Begagnade frysboxar - Exempel

Här nedan hittar du exempel på begagnade frysboxar vi inne just nu:

Exempel på begagnad frysbox med glaslock

Vi har ett stort lager med AHT frysboxar med glaslock till bra pris! Vill du köpa en eller flera är det bara maila oss eller ringa så bokar vi det åt er.

11.990kr + frakt + moms.

Frysbox med glaslock bild utan ljus

Frysbox Kyldisk gaveldisk

Frysbox Kyldisk gaveldisk led

Denna finns i lite olika mått:

Den finns i lite olika storlekar för samma pris.

  • Mått: 2500*850mm
  • Mått: 2100*850mm
  • Mått: 1850*850mm (gaveldisk)

Begagnade kylbox/frysbox med glasade sidor

16.900kr + frakt + moms.

  • Mått ca 1500/1000mm
  • 3 månader garanti
Begagnad kyl och frys glassidor Fin begagnad kyl eller frys golv

Kontakta oss för att köpa en frysbox av oss

Vill du köpa en? Kontakta oss här nedan i formuläret och säg vad du är intresserad av. Vi kommer uppdatera med fler bilder inom kort.


(Lämna tom)


Om Mats Lundborg Butiksutveckling AB

Mats Lundborg Butiksutveckling AB har funnit sedan 2001. Vi erbjuder allt till butik, restaurang och lager till riktigt bra priser och snabb leverans. Vi säljer framför allt frysboxar till ICA, Hemköp och andra matbutiker men även till cafér, restauranger och liknande.


Exempel på Begagnade fryxboxar på vårt lager

Renovering av Frysdisk

Frysboxar
Exempel på vad våra besökare söker efter kring Begagnade Frysboxar

Nya frysboxar

Vi har ett stort utbud av nya frysboxar till väldigt bra priser och snabb leverans. Vi kommer lägga upp alla frysboxar direkt på sajten inom kort. Kontakta oss gärna redan idag och berätta så exakt som möjligt vad ni är ute efter så skickar vi offert så snabbt det bara går.

Små frysboxar

Små frysboxar har vi både nya och begagnade till mycket bra priser. Vi har ett stor lager i Stockholm men skickar självklart i hela landet. Vi säljer framförallt till ICA butiker, Hemköp och andra matbutiker men även till cafer, restauranger och liknande.

Massa beg kyldiskar just nu

Just nu har vi väldigt stor utbud av begagnade kyldiskar. Så är du ute efter en bra och billig begagnad kyldisk så tveka inte att kontakta oss i formuläret och beskriv så utförligt som möjligt vad det är du är ute efter så kontaktar vi dig med förslag och offert på det. Vi har lager i Uppsala och Stockholm mer leverera i hela Sverige. Om du inte hittar exakt den kylen du är ute efter får du väldigt gärna ringa oss direkt och säga vad du söker. Eller maila oss för den delen. Vi svarar ofta inom 24 timmar.

BEGAGNADE FRYSBOXAR

Begagnade frysboxar har vi ett väldigt stort utbud av. Vi har över 1000 frysboxar just nu med snabb leverans. Perfekt till julskinkan eller kräftorna?

  • NYA FRYSBOXAR
  • BEGAGNADE FRYSBOXAR
  • BILLIGA FRYSBOXAR
  • SMÅ FRYSBOXAR

Frysbox butik

Frysbox butik är det många av våra besökare som söker efter och då har vi lagt in den här undersidan du befinner dig på nu som svar på den frågan. Så om du letar efter en frysbox till din butik så hoppas vi att du hittar den här. Det är inte jättemånga som söker på just Frysbox Butik men det är ändå så många att vi får in statistik på att våra söker på det hos oss.

Här kan du kontakta oss direkt angå frysboxar. Skriv gärna så exakt som möjligt vad ni är ute efter så skickar vi offert så snabbt vi kan. Ni kan självklart även ringa direkt om det passar er bättre.

18 Sep 2023