Begagnade frysboxar

Frysboxar har vi ett väldigt stort utbud av. Både nya och begagnade. Tanken är att vi ska lägga upp hela vårt utbud här inom kort. Ni får väldigt gärna kontakta oss gärna redan idag så kan vi skicka offert och förslag. Skriv så exakt som möjligt vad du är ute efter.

OM MATS LUNDBORG BUTIKSUTVECKLING AB

Mats Lundborg Butiksutveckling fyller 16 år i år och innan det har vi ca 15år till i branschen. Vi erbjuder allt till butik, restaurang och lager till riktigt bra priser och snabb leverans. Vi säljer framför allt frysboxar till ICA, Hemköp och andra matbutiker men även till cafér, restauranger och liknande.

Begagnade fryxboxar

Exempel på begagnade frysboxar som vi har ser du här ovan på bilden. Alla är genomgångna och servade och säljs med 3 månaders garanti.

Frysboxen är av märket AHT, har skjutlock och finns i två olika storlekar.

- 2100*850 mm Pris per styck: Kontakta oss för pris + moms och frakt

- 2500*850 mm Pris per styck: Kontakta oss för pris + moms och frakt

Frysboxar

Kontakta oss för att köpa en frysbox av oss

Vill du köpa en? Kontakta oss här nedan i formuläret och säg vad du är intresserad av. Vi kommer uppdatera med fler bilder inom kort.


(Lämna tom)

  • NYA FRYSBOXAR
  • BEGAGNADE FRYSBOXAR
  • BILLIGA FRYSBOXAR
  • SMÅ FRYSBOXAR

KONTAKTA OSS ANGÅ FRYSBOXAR:

Här kan du kontakta oss direkt angå frysboxar. Skriv gärna så exakt som möjligt vad ni är ute efter så skickar vi offert så snabbt vi kan. Ni kan självklart även ringa direkt om det passar er bättre.

NYA FRYSBOXAR

Vi har ett stort utbud av nya frysboxar till väldigt bra priser och snabb leverans. Vi kommer lägga upp alla frysboxar direkt på sajten inom kort. Kontakta oss gärna redan idag och berätta så exakt som möjligt vad ni är ute efter så skickar vi offert så snabbt det bara går.

BEGAGNADE FRYSBOXAR

Begagnade frysboxar har vi ett väldigt stort utbud av. Vi har över 1000 frysboxar just nu med snabb leverans. Perfekt till julskinkan eller kräftorna?

Små frysboxar

Små frysboxar har vi både nya och begagnade till mycket bra priser. Vi har ett stor lager i Stockholm men skickar självklart i hela landet. Vi säljer framförallt till ICA butiker, Hemköp och andra matbutiker men även till cafer, restauranger och liknande.

Massa beg kyldiskar just nu

Just nu har vi väldigt stor utbud av begagnade kyldiskar. Så är du ute efter en bra och billig begagnad kyldisk så tveka inte att kontakta oss i formuläret och beskriv så utförligt som möjligt vad det är du är ute efter så kontaktar vi dig med förslag och offert på det. Vi har lager i Uppsala och Stockholm mer leverera i hela Sverige. Om du inte hittar exakt den kylen du är ute efter får du väldigt gärna ringa oss direkt och säga vad du söker. Eller maila oss för den delen. Vi svarar ofta inom 24 timmar.


11 jul 2020