Begagnade fiskdiskar

Begagnade fiskdiskar får vi in med jämna mellanrum så om du är ute efter en så kan du bara höra av dig så kan vi säga vad vi har inne för tillfället. Vi försöker alltid lägga upp våra fiskdiskar som kommer in begagnade här men ibland hinner vi helt enkelt inte eftersom vi säljer dom så fort. Vill du köpa en begagnad disk för fisk så är det bara mail eller ringa oss direkt. Du kan även köpa en ny fiskdisk av oss. Inte sällan till ungefär samma pris beornde på vad vi har för begagnat inne.

Kontakta oss angå våra begagnade fiskdiskar

Om du vill köpa en begagnad fiskdisk av oss kan du kontakta oss här via mail eller telefon. Du hittar även kontaktuppgifter till höger på varje sida här på sajten. Om du besöker oss från en dator det vill säga. Du kan även fylla i formuläret nedan. Uppge så mycket om ditt företag som möjligt samt vad du är ute efter så kan vi svara dig snabbare.


(Lämna tom)Väggkylar

Väggkyl är något allt från de största matbutikerna ner till minsta tobaksaffären har och därför är det väldigt många som köper väggkylar av oss. Du hittar våra begagnade väggkylar under begagnade väggkylar. Om du inte hittar det du söker kan du ändå prova kontakta oss så kan vi se om vi kan hjälpa dig.

Vårt utbud relaterat till fiskdiskar:

Här följer en sammanfattning av några kyldiskar som våra kunder som köpt fiskdiskar även köpt:


22 Feb 2024