Begagnade charkdiskar

Begagnade Charkdiskar har vi sålt i snart 20år till alla dom största matbutikerna och till många småhandlare till saluhallar, gårdsbutiker med mera. Vill du köpa en charkdiskar kan du kontakta oss och säga vad du är ute efter så skickar vi offert på det vi har för tillfället. Både begagnade charkdiskar och nya.

Kontakta oss om du vill köpa charkdisk eller charkdiskar

Kontakta oss om vad du önskar för charkdisk så ska vi göra det bästa vi kan för att hitta det du söker. Vi försöker alltid lämna offert så snabbt vi kan.


(Lämna tom)


Om Mats Lundborg Butiksutveckling AB

Mats Lundborg Butiksutveckling AB har sålt charkdiskar sedan 2001 och har många år innan det i branchen. Vi leverar många charkdiskar varje år till allt från de största matbutikerna till den lokala gårdsbutiken.


Charkdisk säljes

Vi har precis sålt den charkdisk vi lag upp här men är du ute efter en ny eller begagnad charkdisk så kan du bara kontakta oss och berätta så exakt som möjligt vad det är för charkdisk som önskas så skickar vi en offert med förslag så snabbt som vi bara kan. Vårt mål är att få upp stora delen av vårt sortiment på hemsidan men i och med att saker säljs så snabbt så är det tyvärr svårt att hela tiden hålla den uppdaterad men vi jobbar på att bli bättre på det hela tiden.

Även kallad delidisk

Delidisk, ny och begagnad. Vi har allt. Kontakta oss och berätta vad det är för delidisk du vill ha så skickar vi offert med förslag som vi tror passar dina önskemål. Du kan även komma och titta på vårt lager med begagnade. Kontakta oss för mer info även om det. Alla nya är med snabb leverans. Vi levererar många delidiskar varje år både till matbutiker och charkföretag. Inom kort kommer referenser. Vill du beställa något kan du ringa oss direkt.


18 Apr 2024