Begagnade kyldiskar

Begagnade kyldiskar är vi över 200 stycken. Vi kommer inom kort ladda upp olika typer av modeller vi har här men så länge får ni gärna kontakta oss om vad det är ni är ute efter så skickar vi förslag och offert så snabbt vi kan.

Exempel på Begagnade kyldiskar just nu

NUMMER: 1
MÄRKE: Norpe Norcon
TYP: Plug-in disk
ÖVRIG INFO:
3 hyllor + botten
MÅTT:
Hylldjup: 29,34,39cm och botten 46cm
Bredd: 900mm
Höjd: 1300cm
DJUP 650mm
GARANTI: 3 månader

PRIS: Kontakta oss för pris
MOMS OCH FRAKT TILLKOMMER

Kontakta oss angå begagnade kyldiskar

Ofta hinner vi knappt lägga upp kyldiskarna här innan de är sålda så om du inte hittar det du söker här kan du kontakta oss nedan och beskriva vad det är ni är ute efter och gärna till vilken budget.


(Lämna tom)

Begagnade kyldiskar till cafe

Vi har just nu väldigt många begagnade kyldiskar till cafe. Är du ute efter en får du väldigt gärna kontakta oss redan idag och berätta mer exakt vad det är du är ute efter så kan vi skicka offert så snabbt vi bara kan.

Kyldiskar butik?

Vi säljer väldigt många kyldiskar till butiker så som ICA, Hemköp osv men har även ett stort utbud med kyldiskar till Cafe. Kontakta oss och berätta vad du är ute efter så skickar vi offert så snabbt vi kan.

Över 200 begagnade kyldiskar

Vi har just nu över 200 begagnade kyldiskar och vi har som mål att samtliga ska upp här på sajten med bild och info. Kan du inte vänta på det får du gärna ringa eller maila oss redan idag och berätta vad du är ute efter så kan vi skicka offert så snabbt vi kan. Vi lägger hela tiden upp nya så du kan hitta det du söker.

Vi har alla nya kyldiskar på ny sajt

Som du vet har vi börjar lägga in allt begagnad på den här sajten och sedan har vi lagt alla nya kyldiskar på Kyldiskar i stället. Så om du vill se vilka begagnade kyldiskar vi har kan du klicka dig till startsidan och läsa vidare där.

Begagnad plug-in kyldisk

Är du ut efter en begagnad plug-in kyldisk? Just nu har vi väldigt många begagnade på lager för direkt leverans. Kontakta oss gärna redan idag och berätta vad du är ut efter så skickar vi förslag och offert så snabbt vi kan. Du kan även titta in startsidan på Butiksinredningar.net samt kyldiskar för mer info. Du kan även ringa oss som sagt och du hittar våra telefonnummer i menyn från varje sida. Ring gärna och säg vad du söker.

Porkka kyldisk

Är du ute efter en porkka kyldisk? Vi har båda nya och begagnade kyldiskar för direktleverans i hela Sverige. Vi har allt inom butiksinredning och restaurangutrustning. Även mycket inom lager. Kontakta oss och berätta vad du är ute efter så skickar vi offert så snabbt vi kan.