Kyldiskar

Kyldiskar har vi ett väldigt står utbud av till riktigt bra priser och snabba leveranser. Vi har både nya och begagnade och kan även ta hand om installationen om så önskas. Vi har både premium och budget alternativ och kan hjälpta dig hitta en kyldisk som passar just dig. Vi levererar framför allt kyldiskar till ICA, Hemköp och andra matbutiker men även till cafér, restauranger och liknande. Kontakt oss gärna redan idag och berätta så exakt som möjligt vad du är ute efter för kyldisk så kan vi skicka offert så snabbt som möjligt. Vi kommer inom kort lägga upp delar av vårt utbud här så att man ska kunna beställa delar av det direkt via sajten. Men du kan enkelt kontakta oss i formuläret här nedan tills dess. Kom ihåg att försöka beskriva så exakt som möjligt vad du är ute efter. Även uppgifter om er företag snabbar på offerten.

Vi är störst i norden inom begagnad kyla! Men vi har ALLT annat till din butik, cafe eller restaurang utöver det också. Ner till minsta lilla griffeltavla.

____________________

HÄR LISTAR VI EXEMPEL PÅ BEGAGNADE KYLDISKAR

Uppge numret som står under bilden när du kontaktar oss om du vill köpa en kyl du ser här.

NUMMER: 1
MÄRKE: Norpe Norcon
TYP: Plug-in disk
ÖVRIG INFO:
3 hyllor + botten
MÅTT:
Hylldjup: 29,34,39cm och botten 46cm
Bredd: 900mm
Höjd: 1300cm
DJUP 650mm
GARANTI: 3 månader

PRIS: 11.950kr
MOMS OCH FRAKT TILLKOMMER

____________________

OM MATS LUNDBORG BUTIKSUTVECKLING AB

Mats Lundborg Butiksutveckling AB äger och driver Butiksinredningar.net. Vi har funnits i 14år nu och har över 30 års erfarenhet i branschen. Vi har allt till butik, cafe, lager och restaurang. Hos oss får ni riktigt bra priser på både nytt och begagnat.

KONTAKTA OSS ANGÅ KYLDISKAR DIREKT HÄR:

Kontakta oss gärna med formuläret nedan och lämna ert telefon nr så ringer vi upp så snabbt som möjligt. Skriv gärna så exakt som möjligt vad ni är ute efter så vi kan skicka en offert så snabbt vi bara kan. Det går självklart bra att ringa oss direkt också.


(Lämna tom)
_________________

_________________

BILD PÅ VÅRT LAGER MED BEGAGNADE KYLDISKAR

Kyldiskar

BEGAGNAD KYLDISK

Begagnad kyldisk kan vara ett bra alternativ om man vill hålla nere kostnaderna. Vi har lager i både Stockholm och Uppsala med begagnade kyldiskar men levererar i hela Sverige. Kontakta gärna oss redan idag och berätta vad du är ute efter så skickar vi förslag och pris så snabbt vi kan.

PlUGIN-KYLDISK

Vi säljer väldigt många plugin-kyldiskar med snabb leverans. Kontakta oss så berättar vi mer.

KYLDISKAR BUTIK

Vi säljer som sagt kyldiskar till butik, cafe och restaurang. Vi har helt enkelt allt inom kyla vad du än ska ha den till.

KYLDISKAR I STOCKHOLM, UPPSALA, GÖTEBORG, MALMÖ OCH HELA SVERIGE

Vi levererar kyldiskar till hela Sverige. Vi har vårt lager i Stockholm men levererar självklart till Uppsala, Göteborg, Malmö, Gävle, Sundsvall och hela resten av Sverige.