Kyldiskar - Köp ny eller beg hos oss!

Kyldiskar har vi ett väldigt står utbud av till riktigt bra priser och snabba leveranser. Vi har både nya och begagnade och kan även ta hand om installationen om så önskas. Vi har både premium och budget alternativ och kan hjälpta dig hitta en kyldisk som passar just dig. Vi levererar framför allt kyldiskar till ICA, Hemköp och andra matbutiker men även till cafér, restauranger och liknande. Kontakt oss gärna redan idag och berätta så exakt som möjligt vad du är ute efter för kyldisk så kan vi skicka offert så snabbt som möjligt. Vi kommer inom kort lägga upp delar av vårt utbud här så att man ska kunna beställa delar av det direkt via sajten. Men du kan enkelt kontakta oss i formuläret här nedan tills dess. Kom ihåg att försöka beskriva så exakt som möjligt vad du är ute efter. Även uppgifter om er företag snabbar på offerten.

Vi är störst i norden inom begagnad kyla! Men vi har ALLT annat till din butik, cafe eller restaurang utöver det också. Ner till minsta lilla griffeltavla.


HÄR LISTAR VI EXEMPEL PÅ BEGAGNADE KYLDISKAR

Uppge numret som står under bilden när du kontaktar oss om du vill köpa en kyl du ser här.

NUMMER: 1
MÄRKE: Norpe Norcon
TYP: Plug-in disk
ÖVRIG INFO:
3 hyllor + botten
MÅTT:
Hylldjup: 29,34,39cm och botten 46cm
Bredd: 900mm
Höjd: 1300cm
DJUP 650mm
GARANTI: 3 månader

PRIS: 11.950kr
MOMS OCH FRAKT TILLKOMMER


OM MATS LUNDBORG BUTIKSUTVECKLING AB

Mats Lundborg Butiksutveckling AB äger och driver Butiksinredningar.net. Vi har funnits i 14år nu och har över 30 års erfarenhet i branschen. Vi har allt till butik, cafe, lager och restaurang. Hos oss får ni riktigt bra priser på både nytt och begagnat.

KONTAKTA OSS ANGÅ KYLDISKAR DIREKT HÄR:

Kontakta oss gärna med formuläret nedan och lämna ert telefon nr så ringer vi upp så snabbt som möjligt. Skriv gärna så exakt som möjligt vad ni är ute efter så vi kan skicka en offert så snabbt vi bara kan. Det går självklart bra att ringa oss direkt också.


(Lämna tom)

BILD PÅ VÅRT LAGER MED BEGAGNADE KYLDISKAR

Kyldiskar

BEGAGNAD KYLDISK

Begagnad kyldisk kan vara ett bra alternativ om man vill hålla nere kostnaderna. Vi har lager i både Stockholm och Uppsala med begagnade kyldiskar men levererar i hela Sverige. Kontakta gärna oss redan idag och berätta vad du är ute efter så skickar vi förslag och pris så snabbt vi kan.

PlUGIN-KYLDISK

Vi säljer väldigt många plugin-kyldiskar med snabb leverans. Kontakta oss så berättar vi mer.

KYLDISKAR BUTIK

Vi säljer som sagt kyldiskar till butik, cafe och restaurang. Vi har helt enkelt allt inom kyla vad du än ska ha den till.

KYLDISKAR I STOCKHOLM, UPPSALA, GÖTEBORG, MALMÖ OCH HELA SVERIGE

Vi levererar kyldiskar till hela Sverige. Vi har vårt lager i Stockholm men levererar självklart till Uppsala, Göteborg, Malmö, Gävle, Sundsvall och hela resten av Sverige.

ICA kyldiskar?

Äger du en ICA butik och behöver en ny eller begagnad kyldisk? Vi har levererat kyldiskar till ICA butiker sedan starten 2001 och du hittar fler av dessa under våra referenser. Du kontaktar oss snabbt genom telefon eller kontaktformuläret och berättar vad du är ute efter så skickar vi offert så snabbt vi kan.

Nya kyldiskar

Nya kyldiskar säljer vi framför allt till ICA, Hemköp och större matbutiker men vi säljer även till mindre ställe så som cafer, restauranger, charkuterier, kiosker, grillar m.m.

Köp nya kyldiskar av oss

Som du kanske vet så har vi separerat våra kyldiskar på två sajter. En med nya och en med begagnad. Och den du befinner dig på ny är den med begagnade. Men då marknaden med begagnade blir mindre och mindre så minskar vi på det för varje år och ligger nu mera bara på 10% begagnade av våran totala omsättning. Så då har vi skapat en sajt med bara nya istället för att ha både begagnade och nya på samma. Det vi gjort är att skapa en sida där du ska kunna se vad vi har att erbjuda dig på framsidan. Titta där och se om du vill ha något av detta.

Just nu väldigt många frysdiskar och kyldiskar inne

Just nu har vi väldigt många begagnade frysdiskar och kyldiskar inne. Vi kommer inomkort dessutom ladda upp många av modellerna här på sajten. Du kommer kunna hitta dom på förstasidan och under frysdiskar, frysboxar och kyldiskar. Vi kommer dessutom inom kort bygga om sajten helt och lägga upp begagnad butiksinredning varje vecka.

Kyldiskar i Göteborg?

Vi har vårt lager i Stockholm med levererar i hela Sverige och väldigt mycket till just Göteborg. Så är du ute efter en kyldisk så kontakta oss gärna redan idag och berätta vad du är ute efter så skickar vi förslag och offert så snabbt som möjligt. Vi har både nya och begagnade till mycket bra priset och med snabb leverans. Vi har precis försökt lägga till alla våra begagnade och nya kyldiskar så titta gärna in i menyn.

Kontakta oss och säg vad du vill köpa

Vi har levererar kyldiskar till Göteborg många gånger genom året och vill gärna fortsätta göra det så om du vill beställa något av oss är det bara kontakta oss direkt och säga vad du vill ha så försöker vi få fram det åt dig med bästa förmåga.

Vi har just nu massor av kyldiskar på lager!

Kontakta oss för mer info! Vi försöker alltid lägga in alla men många får vi in och säljer så snabbt att vi inte hinner lägga upp dom så om du vill se vilka kylar vi har så bör du ringa eller maila oss och säga vad du behöver så gör vi vad vi kan för att hitta det och säga pris på det.

Många beg kyldiskar inne just nu

Vi har väldigt många beg kyldiskar inne just nu. Så är du ute efter en så får du väldigt gärna ringa eller maila oss redan idag och berätta vad du är ute efter så skickar vi offert på vad vi har att erbjuda så snabbt som möjligt. Vi kommer även arbeta för att kunna lägga upp allt här på Butiksinredningar.net till slut.

Så beställer du en kyldisk av oss

Om du är ute efter en begagnad kyl så är det bara maila eller ringa oss och berätta vad du är ute efter. Sedan skickar vi vidare det till alla våra kanaler vi har för att se om det är någon som säljer en sådan begagnad. Och sedan kontaktar vi dig och berättar om vi har fått tag på det du söker eller inte och i så fall till vilket pris.

Kyldisk Stockholm

Är du ute efter en kyldisk i Stockholm? Vi har ett stort lager med begagnade kyldiskar i Stockholm. Vill du ha offert på önskad kyldisk eller komma och titta så kan du kontakta oss i forumulåret nedan eller direkt på 070-6666552. Vi har självklart även nya kylar. Säg vad du vill ha så lovar vi göra vårt bästa för att ta fram exakt det - och till väldigt bra pris.

Leasing kyldiskar

Leasing på kyldiskar kan vi ordna om så önskas. Kontakta oss och berätta vad ni är intresserade av så skickar vi förslag och offert på det så snabbt vi bara kan. Vi kommer inom kort att uppdatera med mer info här på vid hemsida med fler bilder och exempel på finansiering. Målet är att det mesta ska gå att hitta på våran hemsida här.

Kyl till butik

Är du ute efter en kyl till butik? Då har du kommit RÄTT. Vi har ett stort utbud av både begagnade och nya kyldiskar och vår mål är att få upp samtliga här på sajten. Dock går säljs kylarna ofta lite snabbare än vad vi är på att lägga upp dom. Så är du ute efter en kyl och inte hittar det du önskar här på sajten så hör gärna av dig så skickar vi offert och förslag på det du önskar.