Driftblogg

Vi startar Kyldiskar.se

16 sep 2019

Mats Lundborg Butiksutveckling AB kommer lägga om sin närvaro på nätet en aning i framtiden och vi börjar med att lansera Kyldiskar.se som kommer vara vår största satsning hittills. Vi kommer lägga över allt nytt inom kyla där och lägga allt det övriga här på Butiksinredningar.net. Så begagnade kyldiskar kommer du även i fortsättningen kunna hitta här. Kyldiskar.se kommer vara en e-butik där du kommer kunna köpa allt online på nätet direkt. Vi ska ha så mycket information och bilder att du kommer kunna fatta ditt beslut direkt vid skärmen och sedan få den levererad till dig genom några knapptryck. Allt kommer skötas med Klarna så du som kund ska känna dig så tryck som möjligt. Så allt om betalningen tas alltså med Klarna och inte oss. Vi säljer nämligen fakturorna direkt till dom. Det för vi för att effektivisera vårt arbete och på så sätt kunna ha ännu bättre priser till dig som kund. Läs föresten gärna den här artikeln i UNT om hur du kan minska svinet med kallare kyldiskar.

Charkdiskar - Köp din charkdisk hos oss till bra pris! Charkdisk säljes både nya och beg!

13 sep 2019

Charkdiskar har vi sålt i snart 20år till alla dom största matbutikerna och till många småhandlare till saluhallar, gårdsbutiker med mera. Vill du köpa en charkdiskar kan du kontakta oss och säga vad du är ute efter så skickar vi offert på det vi har för tillfället. Både begagnade charkdiskar och nya.

Kontakta oss angå charkdisk eller charkdiskar

Kontakta oss om vad du önskar för charkdisk så ska vi göra det bästa vi kan för att ge dig ett pris du inte kan tacka nej till.


(Lämna tom)


Vissa av våra kunder kallar Charkdiskar för delidisk

Delidisk, ny och begagnad. Vi har allt. Kontakta oss och berätta vad det är för delidisk du vill ha så skickar vi offert med förslag som vi tror passar dina önskemål. Du kan även komma och titta på vårt lager med begagnade. Kontakta oss för mer info även om det. Alla nya är med snabb leverans. Vi levererar många delidiskar varje år både till matbutiker och charkföretag. Inom kort kommer referenser. Vill du beställa något kan du ringa oss direkt.

Charkdisk säljes

Vi har precis sålt den charkdisk vi lag upp här men är du ute efter en ny eller begagnad charkdisk så kan du bara kontakta oss och berätta så exakt som möjligt vad det är för charkdisk som önskas så skickar vi en offert med förslag så snabbt som vi bara kan. Vårt mål är att få upp stora delen av vårt sortiment på hemsidan men i och med att saker säljs så snabbt så är det tyvärr svårt att hela tiden hålla den uppdaterad men vi jobbar på att bli bättre på det hela tiden.

Billiga frysboxar

13 sep 2019

Billiga frysboxar har vi väldigt många av just nu. Både nya och begagnade. Vi har även 1000 begagnade frysdiskar till mycket bra priser och med väldigt snabb leverans. Du kan ta och titta under frysboxar för att läsa mer. Där kommer vi inom kort lista både nya och begagnade frysboxar.

KONTAKTA OSS ANGÅ BILLIGA FRYSBOXAR

Här nedan kan du kontakta oss angå frysboxar direkt. Ni kan självklart även ringa oss direkt. Vi försöker alltid skicka offert så snabbt vi bara kan så att du får ett svar snabbt.


(Lämna tom)

Små frysboxar

13 sep 2019

Små frysboxar har vi både nya och begagnade till mycket bra priser. Vi har ett stor lager i Stockholm men skickar självklart i hela landet. Vi säljer framförallt till ICA butiker, Hemköp och andra matbutiker men även till cafer, restauranger och liknande.

KONTAKTA OSS ANGÅ SMÅ FRYSBOXAR


(Lämna tom)

Kyldiskar Cafe

13 sep 2019

Kyldiskar till Cafe har vi väldigt många just nu. Vi har över 200 begagnade kyldiskar i olika storlekar och märken så kontakta oss gärna redan idag via mail eller telefon och berätta vad ni söker så skickar vi förslag och offert så fort vi bara kan. Vi vill göra det enkelt att köpa butiksinredning.

Kylmonter

12 sep 2019

Kylmonter har vi både nya och begagnade till väldigt bra priset. Kontakta oss gärna direkt på telefon eller mail och säg vad det är för kylmonter du är ute efter så skickar vi offert med förslag på vad vi har att erbjuda dig. Vi kan skicka bilder och info om samtliga inom några dagar. Så hör av dig så fixar vi det förhoppningvis.

Exponeringskyl

5 sep 2019

Vi har många nya och begagnade exponeringskylar. Kontakta oss och berätta vad du är ute efter så skickar vi offert så fort vi kan. Vi har även allt annat inom kyla till butik och restaurang. Om du vill beställa så berätta gärna så exakt som möjligt vad du är ute efter.

Köp nya kyldiskar på våran nya sajt

28 aug 2019

Hej! 2017 kommer vi lägga om planerna lite för hur vi kommer sälja butiksinredning på nätet. Vi kommer lägga över alla ny kyla till Kyldiskar.se där du kommer kunna beställa allt direkt online. Sedan kommer vi lägga över allt begagnat till sidan du befinner dig på nu. Butiksinredningar.net det vill säga. Och vill du ha ny butiksinredning så är det Butiksutveckling.se som gäller istället. Den sajten som kommer få mest tid är Kyldiskar.se som är våran stora satsning. Titta gärna in oss på Allabolag.se. Vi fyller 17år i år.

Frysbox med glaslock

19 aug 2019

Frysbox med glaslock har vi många just nu. Är du intresserad av att köpa en eller flera så är det bara kontakta oss på telefon eller mail. Men de går åt snabbt så det gäller att du är snabb. Vi skickar dom från Rosersberg utan för Stockholm till hela Sverige.

OBS! Vill du ha någon av denna omgång bör du snabba dig på att skicka iväg en förfrågan då trycket är högt just nu!

Begagnade Frysboxar med glaslock

Vi har AHT frysboxar med måtten 2500/850 mm. Skjutlock, avdelare och belysning. Just nu har vi dom för priset 10.990kr/st + frakt och moms. Dom tar som sagt ofta slut väldigt snabbt så passa på nu om det är fina AHT frysboxar du är ute efter.

Frysboxar med glaslock - Pris

10.990kr/st + frakt och moms.

Värmebox

19 aug 2019

Värmebox? Är du ute efter en värmebox? Kontakta oss och berätta vad du är ute efter så tar vi fram exakt det du är ute efter.

Skärmaskin restaurang

17 aug 2019

Skärmaskin restaurang, chark, butik m.m. har vi ett stort utbud av. Vi säljer rejäla Skärmaskiner för butik, chark och restauranger för leverans i hela Sverige. Kontakta oss och berätta vad du är ute efter så lämnar vi offert snabbast möjligt.

Skärmaskin Restaurang

Skärmaskin chark, restaurang, butik begagnad

Här du du en hel auto skärmaskin för chark, restaurang, butik.
Nypris ca 75.000kr Detta beg ex: 19.900kr + moms.
Skärmaskin chark

Förskottsbetalning för alla nya kunder.

Kontakta oss om Skärmaskin Restaurang

Kontakta oss om Skärmaskin Restaurang gör du enkelt nedan. Skriv att det gäller skärmaskin för snabbare svar.


(Lämna tom)

Köp begagnad Skärmaskin hos oss!

Vi ska bli bättre på att lägga ut allt begagnat vi har så våra kunder lätt kan titta in här och se bilder på allt. Först ut är en skärmaskin för chark, restaurang, butik m.m. som vi fått in. En hel auto som ny kostar ca 75.000kr och som vi nu har en begagnad för 19.900kr + moms. Se bilder under skärmaskin restaurang.

Begagnade Skärmaskiner till bra pris

Just nu har vi väldigt många begagnade skärmaskiner så om ni är ute efter en begagnad så är det bara kontakta oss och säga vad ni är ute efter. Vi har självklart även massor av nya om ni i stället vill ha det.

Diskmaskin restaurang

9 aug 2019

Diskmaskin restaurang? Är du ute efter en diskmaskin till restaurang? Vi har ett stort utbud med snabb leverans. Kontakta oss gärna redan idag och säg vad du är ute efter så kan vi skicka offert så snabbt som möjligt.